W E E D

Ginga Densetsu Weed (Ginga Legend Weed) on jatko-osa Ginga Nagareboshi Ginille. Se kertoo Hopeanuolen pojasta Weedistä, joka lähtee etsimään isäänsä äitinsä Sakuran kuoltua. Mukanaan Weedillä on englanninsetteri GB ja tarinan jatkuessa seurueeseen liitty muitakin. Ginga Legend Weedissä on myös tuttuja hahmoja. Siinä esiintyvät Hopeanuolen lisäksi mm. Smith, John, Akame, Ben, Cross ja Wilson. Myös Benin ja Crossin pennut Ken ja George (Miney kuoli) ovat olennainen osa mangan juonta.

Ginga Legend Weed on siis sekä mangana että animena. Anime pyöri Japanissa vuosina 2005-2006 ja myös Suomessa siitä on julkaistu kaikki 26 jaksoa sisältävä DVD-boksi, jonka voi löytää hyvin varustetuista tavarataloista tai nettikaupoista. Weed-mangaa voi pääsääntöisesti ostaa samoista paikoista kuin GNG-mangaakin (ks. Yleisinfoa-osio). Kolmea ensimmäistä Weediä, jotka on käännetty englanniksi, ei ole enää juurikaan saatavilla. Japanissa ilmestyy myös Weed World niminen lehti, jossa on sekä Weed-mangaa että Ginga Legend Riki-mangaa, joka kertoo Hopeanuolen isän, Weedin isoisän Rikin vaiheikkaasta elämästä. Weedejä on julkaistu Japanissa vuodesta 2000. Englanniksi (Ginga Legend Weed) mangoja ei ole tähän tietoon tulossa jo julkaistuja kolmea volumea enempää. Nuo kolme mangaa julkaisi konkurssiin ajautunut ComicsOne vuonna 2001. Weedistä on myös paljon oheistuotteita, kuten pehmoleluja, avaimenperiä ja figuureja.


Huom! Weed-osio ei tule laajenemaan tästä nykyisestä kovinkaan paljoa, joten laajemassa tiedonhaussa kannattaa käntyä esim. Hopeanuoli.com puoleen.

For updated information, please visit SilverFang.net
Full legacy website can be found at Web Archive